1887

Spisesvampe til kommerciel brug

Nordisk spørgeskema, herunder vejledende lister om spisesvampe egnet og ikke egnet til kommerciel brug til brug i kontrollen i industri, handel og i fødevarekontrol

image of Spisesvampe til kommerciel brug

Spisesvampe er blevet indsamlet og dyrket i mange år, og interessen i de nordiske lande er vokset i de seneste årtier. Formålet med publikationen er at give værktøjer til brug i virksomhedernes egenkontrol ved handel med og produktion af spisesvampe og sikre, at markedet tilbyder forbrugerne spisesvampe, der er identificeret og sikre at spise. Rapporten består af 2 dele: a. Volumen I: Spisesvampe til kommercielt brug, Nordisk spørgeskema til brug i kontrollen, herunder vejledende lister om spisesvampe egnet og ikke egnet til kommerciel brug b. Volume II: Baggrundsinformation: Del 1 giver generelt information, og i del 2 er risikovurderinger af mere end 100 svampearter (publiseres august/september). Alle svampene på listerne er vurderet med hensyn til fødevaresikkerhedsmæssige aspekter og med specielt fokus på muligt indhold af naturlige toksiner. Målet er fødevaresikkerhed.

Danish Norwegian, Icelandic, English, Swedish

.

Spørgeskema og vejledende lister med svampe – egnede og ikke egnede til kommerciel brug som fødevarer

Spørgeskemaet og de vejledende lister er værktøjer til den virksomhedsejer, der har ansvar for både sikker identifikation og sundhedsmæssig vurdering af svampe, som sælges kommercielt. De vejledende lister er desuden tænkt som et værktøj til kontrolpersonale til brug for vurdering af virksomhedernes egenkontrol.

Danish English, Norwegian, Swedish, Icelandic

This is a required field
Please enter a valid email address
Approval was a Success
Invalid data
An Error Occurred
Approval was partially successful, following selected items could not be processed due to error